Så er der høstbazar lørdag 11. september 2021

Skovsneglen afholder igen lørdag den 11. september kl. 13.00-16.00 den sagnomspundne Høstbazar. Der vil traditionen tro være boder med underholdning, popkorn og slushice, kaffe og kage m.m. Der vil med andre ord være aktiviter for alle store som små. Derudover vil der selvfølgelig være vores fantastiske amerikanske lotteri, hvor man kan vinde gaver fra vores storsindede sponsorer fra nær og fjern, som forældrene har samlet ind. Her er der traditionelt set mulighed for at vinde stort set alt mellem himmel og jord.

Høstbazaren er en god lejlighed til at snakke med sine gamle venner i Skovsneglen, og er samtidig en god lejlighed for kommende børn og forældre for at se, hvad Skovsneglen har at byde på.

Overskuddet fra høstbazaren går ubeskåret til at forsøde ungers tilværelse i Skovsneglen, når vi bl.a. gerne vil på hyttetur eller bondegårdsbesøg.

Så tag familie og venner under armen og kom til Høstfest i Skovsneglen!

Vuggestuen renoveres

Så er vi i gang! Vuggestuen er ved at blive renoveret. Det har sin charme at holde til i et gammel hus, men kræver også en god portion kærlighed og lidt mere end en spand maling, at få pudsen til at blive på stråvæggene. Derfor er vi i gang med at give vuggestuen den helt store tur med maling, lys, ventilation m.m. Vi har haft en arkitekt med på råd. Derfor får vi mere sammenhængende rammer, mere transparens og mere lys ind i lokalerne. Når vi er i mål med vægge, lofter og lyd installeres nyt inventar og legeredskaber. Både børn, forældre og pædagoger tripper spændt rundt og vi håber at være færdige i uge 18 eller starten af uge 19. Det bliver godt igen – og forhåbentligt bedre!

Indvielse af vuggestuens legeplads

previous arrow
next arrow
Slider

Så er vuggestuen nye legeplads blevet inviet med pomp og pragt. Efter at have kigget på de nye faciliteter i 14 dage, uden at måtte bruge dem, så var der stor tilfredshed med invielsen. Et er at det nu er muligt at bruge legepladsen og noget andet er de dejlige ting der fulgte med den officielle åbning i form af officiel snorreklipsceremoni, saftevand, pølser og store forkromede åbningstaler.