Høstbazar i Skovsneglen lørdag d. 15. september 2018

Sæt kryds i kalenderen!

Slider

Skovsneglen holder igen i år høstbazar, hvor alle tidligere, nuværende og kommende børn i institutionen samt familierne inviteres til en sjov og hyggelig dag i Skovsneglen. For en lille skilling kan du prøve et væld af aktiviteter i de forskellige boder. Dagens store tilløbsstykke er det storeslåede dukketeater samt det amerikanske lotteri, hvor du nærmest skal være uheldig for ikke at vinde en gave fra en af vores sædvanligvis mange fantastiske sponsorer. Der kan købes lidt at spise og drikke i Caféen på legepladsen.

Overskuddet fra Skovsneglens høstbazar går ubeskåret til at forsøde børnenes hverdag og gøre den endnu sjovere. Det kan enten være i form af nyt legetøj, til indretning af legepladsen, udflugter eller lignende.

Vi glæder os til at se alle til en sjov og festlig dag i Skovsneglen.

De bedste hilsner fra Støtteforeningen.

I mål med legepladsudvidelsen

previous arrow
next arrow
Slider

 

Så kom vi i mål med legepladsudvidelsen. Der er lidt småting der udestår ift. selve udvidelsen, men ikke noget der ændrer på, at ungerne nu har fået lidt mere plads at røre sig på, når de er på hjemmebane. Vi har fortsat ansøgninger ude til bl.a. Nordeafonden, hvor vi håber vi kunne få bevilliget nogle ressourcer til indretning i efteråret, da det kan blive en forholdsvis tung post på institionens budget. Alt i alt et godt stykke arbejde, som har kunnet lade sig gøre ved at forældrene selv har lagt timer i arbejdet.

Legepladsen udvides

Vi er  i dag gået i gang med udvidelsen af legepladsen. Planen er at  vuggestuen får en legeplads, der er dedikeret de 0-3 årige. Vi har fået tilladelse af Vallø Stift til at udvide legepladsen og har i dag taget de første skridt. Over den næste uges tid vil der blive arbejdet videre med udvidelsen. Bestyrelsen og personalet har i samarbejde forsøgt at planlægge udvidelsen således, at det giver mindst muligt gene. Der er dog behov for lidt forståelse over evt. ændringer i programmet m.m. over den næste uges tid. Ændringerne inkluderer bl.a. , at vuggestue og børnehave mandag den 28. maj skal på bondegårdstur og at alle børn derfor skal afleveres inden kl. 9.00 og er hjemme kl. 15.00, så der kan arbejdes på området.

I næste uge skal der derudover parkeres på bagsiden af børnehaven og der vil være indgang via personlaindgangen, da den sædvanlige parkeringsplads er byggeplads i perioden fra mandag 28. maj forventet til og med fredag den 1. juni.

Legepladsen til vuggestuen vil i første omgang blive indrettet med de hidtidige legeredskaber. I løbet af efteråret vil legepladsen blive indrettet med nye redskaber. Blandt andet er Nordea fonden ansøgt om midler til indretningen, hvilket vi håber at have en afklaring omkring i starten af september.

Tak til de mange forældre der giver en hånd med. Jo flere timer vi selv kan lægge i arbejdet des mere kan vi bruge pengene på de ting der skaber en sjov hverdag for ungerne.