Støtteforeningen

Støtteforeningen består af forældre som har børn gående i institutionen. Der afholdes 2 arbejdslørdage om året hvor det forventes, at alle forældre deltager.

Støtteforeningen er institutionens “vicevært” som i samarbejde med lederen sørger for forbedringer og vedligeholdelse af institutionen. Den økonomiske støtte som gives hvert kvartal benyttes til ”ekstra” ting, som måtte ønskes, som f.eks. udflugter, etablering af legeplads, borde og bænke samt materialeindkøb til forbedringer og vedligeholdelse.

Støtteforeningens midler er baseret på kontingent som indbetales hvert kvartal af forældrene, og indtægter fra den årlige høstbazar samt eventuelle gaver og frivillige bidrag.

Desuden administrerer Støtteforeningen også “Madkassen”, som dækker den daglige frugt samt bålmaden om fredagen.

 

Ansvar Forældre (børn)
Formand  Anders Brødbæk (Jeppe)

 

Skriv venligst jeres barns navn på indbetalingen. Hvis man har lyst eller mulighed for at betale for længere tid af gangen, er man naturligvis velkommen til det – bare skriv det på indbetalingen.

 

 Type  Konto
 Kontingent  275 kr. overføres hvert kvartal til konto. nr.: 6060-5833569
 “Madkassen”  200 kr. overføres hver måned til konto nr. 6060-5833551

“Madkassen”

“Madkassen” Den administreres af støtteforeningen, den dækker de daglige formiddags- og eftermiddagsmåltider, samt maden om fredagen som enten bliver lavet over bål eller i køkkenet i samvær med børnene. Der skal indbetales 250 kr. pr. barn om måneden på konto nr. 6060-5833551. Skriv venligst jeres barns navn på indbetalingen. Hvis man har lyst eller mulighed …

Kontingent

Kontingent (støtteforeningen) Penge som indbetales til støtteforeningen er til ”ekstra” ting, som måtte ønskes, som f.eks. udflugter, etablering af legeplads, borde og bænke samt materialeindkøb til forbedringer og vedligeholdelse af institutionen. Hvert kvartal indbetales der 275 kr. til konto nr. 6060-5833569.